За добу зафіксовано більше 50 обстрілів наших позицій, під Смілим змусили бойовиків відступати (відео)

12:00 19 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

У прес-службі АТО повідомили в неділю: «Спільними діями підрозділів, які тримають оборону аеропорту та групами вогневої підтримки атака бойовиків була відбита».


Відео: «Телеканал новин «24»

У прес-службі АТО повідомили сьогодні, 19 жовтня:

«Незважаючи на численні обстріли блокпосту, що розташований в районі населеного пункту Сміле, підрозділ Національної гвардії України, у взаємодії з групами вогневої підтримки, продовжує тримати об’єкт під контролем, вогнем у відповідь вимушує бойовиків відступати. Комунікація між штабом АТО, блокпостом та артилерією, що діє в інтересах цього підрозділу дозволяє ефективно протидіяти бандам бойовиків.

За добу зафіксовано більше п’яти десятків обстрілів наших позицій. Вночі неконтрольовані терористичні збройні формування стріляли по блокпостам, опорним та спостережним пунктам, що розташовані в районі Станиці Луганської, Ольхового, Красногорівки, Невельського, Пісків, Нікішиного, двічі були обстріляні позиції в районах кургану Могила Гостра, Орлово-Іванівка та Майорськ.

Напередодні вечором сталось бойове зіткнення захисників Донецького аеропорту з бойовиками, які здійснили чергову спробу штурму наших позицій, розпочавши атаку від торгівельного центру. Спільними діями підрозділів, які тримають оборону аеропорту та групами вогневої підтримки атака бойовиків була відбита.

Обстановка в Маріуполі та на півдні Донбасу під контролем сил АТО».

Про це повідомляється сьогодні, 19 жовтня, на сторінці прес-служби АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів