За добу російська авіація сім разів порушувала державний кордон України (відео)

09:45 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: russianhelicopters.aero

Про це повідомляють у п’ятницю прес-центр АТО й керівник Центру воєнно-політичних досліджень і кординатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.


Відео: Espreso.TV

Прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 1 серпня: «Протягом минулої доби авіація РФ кілька разів незаконно перетинала Державний Кордон України, заходячі вглиб нашої країни до 10-15 кілометрів. Сили АТО фіксують такі порушення радіолокаційними засобами та візуально».

Прес-центр АТО також конкретизує:

«Зокрема, учора зафіксовано польоти чотирьох вертольотів вогневої підтримки з боку Російської Федерації. А за допомогою засобів РЛС – 3 авіаційні цілі, що рухались зі швидкістю 800 кілометрів на годину. За твердженням джерел, авіаційна техніка заходить на територію України на надмалих висотах, а повертається в бік Російської Федерації з набором висоти.

Ми чітко усвідомлюємо що нас нахабно провокують завдаючи артилерійські удари по території України з боку сусідньої держави. Але такі дії не залишаться безкарними. Наразі відпрацьовуються декілька варіантів протидій, мета яких охолодити гарячі голови нашого північного сусіда».

Прес-центр АТО додає: «00.20-01.00 – здійснено артилерійський обстріл блокпосту Макарове зі сторони Російської Федерації. Втрат немає.  21.45 – здійснено мінометний обстріл позицій Збройних Сил України поблизу населеного пункту Червонопартизанське зі сторони Російської Федерації. 

Прес-центр АТО повідомляє про це сьогодні, 1 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість керівник Центру воєнно-політичних досліджень і ккординатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» такі оперативні дані «ІС»:

«Російська військова авіація продовжує активно вторгатися в повітряний простір України. За добу було зафіксовано мінімум 7 порушень – 4 рази армійською авіацією РФ (вертольоти) й щонайменше 3 рази бойовими літаками. Авіація росіян вторгається в повітряний простір України на малих висотах на глибину 10-15 км»; «Здійснено обстріли позицій сил АТО з боку Росії – артилерійський обстріл позицій поблизу н.п. Макарово, з мінометів – в районі н.п. Червонопартизанськ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів