За добу на сході України полягли троє наших воїнів і взято в полон двох російських офіцерів (відео)

13:30 17 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Боєць батальйону «Айдар» Іван Макар повідомив у неділю: «Російських офіцерів ми взяли в полон попередньої ночі. Вони були поранені, їх одразу здали в лікарню».

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 17 травня: «У зоні АТО за минулу добу загинули троє українських бійців, поранення отримали 17. Двоє воїнів загинули під Світлодарськом (село Лозове), один – у Щасті (Луганська область)».

Крім того, Андрій Лисенко підтвердив інформацію про те, що бійці батальйону «Айдар» затримали двох російських військовослужбовців, зазначивши: «Факт затримання був, вони дійсно затримані. Зараз з ними працюють наші оперативники. Іншої інформації поки що немає».

Повідомлення Андрія Лисенка передало сьогодні, 17 травня, інтернет-видання «Українська правда». Натомість телеканал «112 Україна» інформує в неділю:

«Українські військові взяли в полон двох російських офіцерів. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив боєць батальйону «Айдар» Іван Макар, зазначивши: «Російських офіцерів ми взяли в полон попередньої ночі. Вони були поранені, їх відразу здали в лікарню. Більше ми не цікавилися. У першу чергу їм нададуть медичну допомогу».

За словами бійця, за різними даними, один з офіцерів загинув від поранень. Іван Макар також повідомив, що у районі Щастя тривали обстріли і бої.

За даними Івана Макара, у 92-ій бригаді є втрати – один «двохсотий» і два «трьохсотих» з «Айдара» у вчорашньому бою». Спікер АП з питань АТО Лисенко на брифінгу підтвердив факт узяття в полон російських офіцерів».

Про це повідомили сьогодні, 17 травня, на сайті телеканалу «112 Україна». На сторінці батальйону «Айдара» в інтернет-мережі «Facebook» уточнили: «Полонені 92-й бригадою члени ДРГ - російські офіцери. Подальші питання по них - до відповідних служб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів