За добу на Донбасі полягли дев’ятеро наших воїнів і поранено 29-х, – Генштаб (+відео)

10:02 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comstepan.sus.7photos

Виконувач обов'язків речника Генерального штабу Збройних сил Владислав Селезньов повідомив у вівторок: «Внаслідок запеклих боїв, довготривалих обстрілів наших позицій Україна за добу втратила дев’ятьох військовослужбовців. Ще 29 військовослужбовців дістали поранення різного ступеня важкості».


Відео: «5 канал»

Агенція «Укрінформ» передає сьогодні, 27 січня, в повідомленні «За добу у зоні АТО загинуло 9 військових, майже 30 поранені»:

«За останню добу внаслідок бойових дій у зоні АТО загинули 9 українських військовослужбовців. Про це у вівторок на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив виконувач обов'язків речника Генерального штабу Збройних сил Владислав Селезньов, передає кореспондент «Укрінформу».

«Внаслідок запеклих боїв, довготривалих обстрілів наших позицій Україна за добу втратила дев’ятьох військовослужбовців. Ще 29 військовослужбовців дістали поранення різного ступеня важкості», – сказав він. За його словами, всі військовослужбовці, які отримали поранення, доправлені до медичних закладів. 

«Нині у госпіталях та лікувальних закладах перебувають 348 військовослужбовців, з них 11 важкопоранених», – уточнив Селезньов».

Своєю чергою, телеканал «Еспресо.TV» передає сьогодні, 27 січня, в повідомленні «Генштаб: За добу бойовики завдали 120 вогневих ударів по силах АТО та шість – по мирних жителях»:

«Протягом минулої доби терористи здійснили 120 обстрілів сил АТО, які дислокуються у понад 30-ти населених пунктах Донбасу Про це сьогодні на брифінгу повідомив в.о. прес-секретаря Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, передає «Еспресо.TV».

За його даними, в тому числі 32 обстріли бойовики здійснили з «Градів», 28 – з артилерії різного калібру, 40 – з мінометів, 5 разів – з озброєння танків. «Найбільш гарячіше було на Дебальцевському напрямку. Саме тут відбувалася найбільша кількість штурмових дій з боку бойовиків», – зазначив Селезньов.

Зокрема, протягом доби в зоні АТО було зафіксовано 5 штурмових дій з боку бойовиків, а також 7 бойових зіткнень. Так, найбільш складна ситуація була у секторі «А» – там зафіксовано 50 обстрілів та штурмових дій,  на Дебальцевському напрямку – 36, на донецькому –27, на маріупольському – 7. Крім того, у Генштабі наголосили, що бойовики обстрілювали й ті населені пункти, де немає позицій сил АТО.

Загалом за добу зафіксовано шість таких випадків. Удари були завдані по населеним пунктам: Щастя, Новотроїцьке, Гранітне, Чермалик».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів