З оточення під Іловайськом вийшли ще 14 українських бійців, поранені – в полоні в російських окупантів (відео)

11:00 31 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: visnyk.lutsk.ua

Про це повідомили в неділю керівник МВС Арсен Аваков і комбати «Донбасу» та «Дніпра-1».


Відео: «Телеканал новин «24»

Керівник МВС Арсен Аваков повідомив сьогодні, 31 серпня: «Андрій Тетерук! Командир «Миротворця» живий, дарма тут його ховали! Буде жити довго! Щойно вийшов у розташування наших з групою бійців! З ним вийшов і командир «Дніпро-1» Юрій Береза з бійцями!».

Арсен Аваков написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Нактомість командир Добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області «Донбас» Семен Семенченко повідомив у неділю:

«Уночі вийшло ще 14 чоловік. Прізвище не публікую, вони відразу будуть відправлені додому.

Наші поранені станом на вчора були не в «ДНР», а в полоні у 137-го полку 32-ї дивізії Російської Федерації й 9-ї танкової бригади РФ. Рани оброблені, знущань не було. Зараз задіємо всі можливі канали: і ледве дихаючі на ладан, діряві, як сито військової машини, і більш ефективні приватні».

Семен Семенченко повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, командир Добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1» Юрій Береза повідомив сьогодні, 31 серпня:

«Юрій Береза, комбат «Дніпро-1», з бійцями вирвався з оточення! Так що рано раділи, тварюки. Зуби об Березу обламаєте!».

Юрій Береза написав це сьогодні, 31 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», сотня «Крим» батальйону «Дніпро-1», повідомила про близько 500 полеглих при прориві з оточення бійців АТО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів