Ярослава Рущишина відсторонено з посади голови Львівської терорганізації партії Голос

16:54 28 вересня 2021 р.

Фото до новини

Політрада партії «Голос» 28 вересня своїм рішенням відсторонила Ярослава Рущишина з посади голови Львівської обласної територіальної організації політичної партії «Голос». Для забезпечення безперервності діяльності осередку тимчасово виконуючим обов’язки голови призначено Андрія Осадчука.

Про це інформує пресслужба партії "Голос", пише Dailylviv.com.

Андрій Осадчук — заступник голови партії, перший заступник голови парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності.

Як йдеться в повідомленні, «Голос» вдячний Ярославу Рущишину за його внесок у розбудову Львівської обласної територіальної організації політичної партії, проте останні події у Верховній Раді, відкрита співпраця з Офісом президента разом з частиною депутатів фракції «Голос»; спільне голосування з порушенням регламенту Верховної Ради; робота в інтересах влади заради завуальованих хабарів у вигляді бюджетного фінансування округів депутатками-мажоритарницями від Львівщини Галиною Васильченко та Наталією Піпою; відкриті дії, спрямовані на розвал партії та фракції, а також відсутність реакції Львівської організації та її очільника робить неможливим подальше перебування пана Рущищина у керівних органах одного з ключових осередків партії «Голос».

Політична рада партії звернулася до ради Львівської організації з проханням надати свої пропозиції щодо кандидатури на посаду нового голови обласної організації.

Голосували проти лінії партії: хто з нардепів Львівщини найбільший конформіст, - дослідження

Все буде добре: Святослав Вакарчук втратив і Голос, і дружину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів