Януковича вигнав із Києва львів’янин Володимир Парасюк (відео)

22:28 23 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

ЗМІ оприлюднили ім’я й прізвище сотника Самооборони Майдану, який оголосив із його сцени 21 лютого ультиматум про збройний штурм у разі, якщо Янукович не піде у відставку.


Відео: Громадське ТБ

Щойно після цього Янукович втік із Києва. Але сотник Самооборони Майдану Володимир Парасюк, який оголосив знаменитий ультиматум владі та опозиції, запевнив в ексклюзивному інтерв'ю «ТСН.ua», що він не вважає себе героєм. Володимир Парасюк також розповів, що на Майдані він з першого дня, а серед членів його сотні є також і його батько.

Володимир – родом зі Львівщини. Хлопець має свою справу – працює відеооператором. Неодружений, утім, зізнається, що після останніх подій дівчата не дають проходу і ледь не чіпляються на шию, мовляв, хочуть заміж за героя.

«Люди, припиніть писати, що я – герой. Який я герой? Ви знаєте хто герой. Весь український народ змінив та зруйнував цей режим», – каже хлопець.

Інтерв’ю з Володимиром Парасюком розмістило в інтернеті й Громадське телебачення. А для тих, хто не чув ультиматум сотника Самооборони Майдану, нагадаємо про нього:

«Щоденний Львів» інформував про ультиматув Володимира Парасюка в повідомленні «Якщо завтра до 10.00 не буде відставки Януковича – Майдан піде на збройний штурм (відео)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів