Янукович заявив, що не подасть у відставку й не підпише закони, прийняті у Верховній Раді (відео)

16:30 22 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

В інтерв'ю одному з харківських телеканалів він також стверджував, що в Україні – «державний переворот».


Відео: 112 Украина

Як повідомляє сьогодні, 22 лютого, телеканал «112 Україна», Янукович заявив у суботу в інтерв'ю одному з харківських телеканалів, що він не подасть у відставку з посади президента й не підпише закони, прийняті Верховною Радою, оскільки вважає їх нелегітимними. Він також стверджував, що «в країні за допомогою методів, що нагадують методи нацистів, йде спроба державного перевороту», й додав: «Те, що відбувається у Верховній Раді – це державний переворот».

Про це інформує сьогодні, 22 лютого, «РБК-Україна». Натомість у відеозверненні, викладеному в Інтернеті, Янукович заявив: «Я роблю все, щоб в країні не було крові. Зараз до мене йдуть сигнали про переслідування людей. Я намагаюся захищати людей, яких переслідують на роботі, по дорозі до школи, і намагаюся не допустити подальшого кровопролиття. Мене намагаються залякати і схилити до того, щоб я подав у відставку добровільно. Але я не збираюсь подавати у відставку»

Янукович також твердить, що «є законно обраним президентом і залишається в Україні». Відтак він обіцяє продовжувати свої поїздки по Південному Сходу України й  зустрічатися з людьми і радитись з ними, як не допустити розколу країни».

Ще два фрагменти відеозверення Януковича:

http://www.youtube.com/watch?v=060fQvMGun0

http://www.youtube.com/watch?v=2_o1GmrOfwk

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів