Янукович запевнив президента Єврокомісії у мирному врегулювання ситуації в Україні

09:21 24 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

До Києва сьогодні прибуває комісар Євросоюзу з питань розширення і політики сусідства Штефан Фюле. Він намагатиметься посприяти в розв’язанні глибокої політичної кризи.

Прес-служба Президента повідомляє, що Віктор Янукович провів телефонну розмову з Президентом Європейської комісії Жозе Мануелем Баррозу. Сторони обговорили питання врегулювання політичного конфлікту в Україні.

Глава держави запевнив співрозмовника у відсутності жодних розбіжностей у поглядах щодо мирного врегулювання ситуації. Віктор Янукович повідомив Жозе Мануелю Баррозу про розмову з Головою Верховної Ради України Володимиром Рибаком. За словами Глави держави, найближчими днями в Україні відбудеться позачергова сесія парламенту, де будуть розглянуті всі питання, порушені під час переговорів з мирного врегулювання конфлікту.

Натомість «Радіо Свобода» інформує, що до Києва сьогодні прибуває комісар Євросоюзу з питань розширення і політики сусідства Штефан Фюле. Він намагатиметься з’ясувати ситуацію в Україні і посприяти в розв’язанні глибокої політичної кризи.

У програмі візиту єврокомісара Фюле запланована зустріч із президентом України Віктором Януковичем і робочий обід із віце-прем’єром Сергієм Арбузовим. На порядку денному також переговори з міністром юстиції Оленою Лукаш та віце-прем’єром Юрієм Бойком. Єврокомісар також запланував відвідини Євромайдану та зустрічі з опозицією і представниками громадянського суспільства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів