«Вторгнення російської військової техніки в Луганськ» – дезінформація, – джерело

00:20 20 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/euromaidan/status/501802864063553536

Як повідомило наприкінці вівторка інтернет-видання «ОстроВ», йому про це розповіло, за його словами, «джерело, близьке до батальйону «Айдар».

Інтернет-видання «ОстроВ» повідомило наприкінці вівторка, що, за його словами, «джерело, близьке до батальйону «Айдар», розповіло йому: «Відомості про півторакілометрову колоні військової техніки з Росії, яка, нібито, сьогодні, 19 серпня увійшла в Луганськ, є дезінформацією». 

Посилаючись на дані розвідки, джерело заявило, що масове входження російської військової техніки й живої сили в Луганськ сьогодні не спостерігалося. За його словами, «дана дезінформація є експериментом інформаційної війни, її мета – залякування української сторони та її деморалізація». 

«Насправді бої в Луганську тривають. Сьогодні українські військові доходили до перехрестя вулиць Радянської та Оборонної», – запевнило також джерело.

Про це повідомило напркінці 19 серпня інтернет-видання «ОстроВ».

«Щоденний Львів» інформував про вторгнння російської колони в Луганськ в повідомленнях «Українським військам протистоїть під Луганськом регулярна російська армія, – журналіст (відео)» та «До Луганська вдерлися з Росії 150 одиниць військової техніки (відео)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів