Воїни 93-ї окремої механізованої бригади розбили боєкомплект рашистів під Донецьком

18:18 21 вересня 2014 р.

Волонтер Геннадій Семенко (зліва) з бійцями в зоні АТО

Волонтер Геннадій Семенко (зліва) з бійцями в зоні АТО
Фото: ukr.lb.ua

Про це повідомив у неділю з місця подій волонтер Геннадій Семенко.

Волонтер Геннадій Семенко, який допомагає на Донбасі військовослужбовцям 93-ї ОМБР і добровольцям батальйону «Дніпро-1», повідомив сьогодні, 20 вересня, з місця подій інтернет-виданню «LB.ua», що російські окупанти посилили атаку на українських військових у районі населених пунктів Піски та Карлівка Донецької області. За його словами, серед наших військових є поранені.

Геннадій Семенко також інформує, що сьогодні військовослужбовці 93-ї окремої механізованої бригади розбили у відповідь на вогонь противника в кар'єрі в районі села Тоненьке в Ясинуватському районі Донецької області (за декілька кілометрів від населених пунктів Карлівка та Піски) боєкомплект противника й «всю ніч працювали по ньому «Градами». За словами волонтера, противник відступив зі своїх блокпостів у районі мосту в Пісках.

Що конкретно було у знищеному боєкомплекті – військові точно не знають, але, за словами Семенка, «під час вибуху тремтіли намети». У боєкомплект можуть входити різні види боєприпасів, у тому числі снаряди для артилерії і ракети «Градів».

Обстріл позицій сил АТО в районі Пісків триває від середи, 17 вересня, незважаючи на оголошене перемир'я. Окрім того, за повідомленням волонтера, над блокпостом українських військових у Карлівці всю ніч літав безпілотник.

Про це повідомляється в неділю на сайті «LB.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів