Військовий комісар Львівщини закликає змінити наших захисників на сході України

11:15 28 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Очільник обласного військового комісаріату Микола Садовський нагадав військовозобовʼязаним про їх обов’язок не лише перед державою, але й перед своїми дітьми та батьками.

Військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату, полковник Микола Садовський, звернувся до військовозобовʼязаних зі закликом підтримати наших захисників на сході України й змінити їх у зоні проведення АТО, причому – не чекати повістки й не уникаючи її отримання, а добровільно виконати свій обов’язок не лише перед державою, але й перед своїми дітьми та батьками. Військовий комісар нагадав про те, що в державі триває шоста хвиля мобілізації і кожен свідомий мешканець Львівщини може добровільно зголоситися у військові комісаріати для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави. Відтак наведемо текс звернення повністю::  

«Шановні Галичани! Нащадки славних козацьких традицій, січових стрільців, вояків УПА! Вже цілий рік Збройні Сили України разом з іншими силовими структурами нашої держави дають гідну відсіч підступному ворогові на Сході України.

Український народ бачить, як самовіддано його захищають люди у військових одностроях. Патріоти  піднялись для захисту не лише власних родин та домівок, але й всієї прекрасної мальовничої України! Наші громадяни вже переконались, що армія робить все можливе, аби захистити всіх.

Минув рік. Рік важких бойових дій. Рік здобутків. Рік перемог і відродження військової слави українського війська. За цей час кожна родина нашої держави і краю відчула на собі, що несуть три літери – АТО

Галичани, стоять на передових позиціях наших військ. Прапори Львова і Львівщини можна побачити і в Мар’янці, і в Авдіївці, Широкиному, Пєсках. В найгарячіших місцях наші хлопці та дівчата стоять з гаслом «Я ніколи і нікому не віддам рідного дому!». Вони – незламні! Вони – мужні! Вони – сильні духом і вірою!

Однак і вони потребують перепочинку. Як воїни, кожен з них може залишити свій пост лише в одному випадку – передавши його побратиму.

Триває шоста хвиля мобілізації. Уникнувши її, кожен з військовозобов’язаних  має зрозуміти, що пускає в свій дім і край ворожі «Гради», міни та вогнемети, терор і хаос. 

Байдужістю та ігноруванням мобілізації ставиться хрест на подвигу Небесної Сотні. Нехтується пам'ять загиблих в цій війні Героїв.

Нанівець зводяться всі без винятку зусилля та перемоги, які досягнула Українська Армія! Залишившись вдома – ти стаєш не лише зрадником але й посіпакою сепаратистів, що шматують нашу неньку Україну!

Україна в небезпеці! Лише разом ми зможемо перемогти ворога. Тому не потрібно чекати повістки з військового комісаріату або уникати її отримання.

У такий складний для нашої країни час я щиро сподіваюсь на свідомість військовозобов’язаних громадян, виконати свій обов’язок не лише перед державою, але й перед своїми дітьми та батьками. Наша мета збудувати по-справжньому демократичну, незалежну європейську, а найголовніше мирну країну для щасливого життя наших дітей. 

А для цього ми маємо перемогти! Не уникай мобілізації! Виконай свій громадянський та конституційний обов’язок!  Разом ми захистимо майбутнє.

З повагою військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату полковник Микола Садовський!».

Це звернення передали сьогодні, 28 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі  обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів