Перший бій під під час антитерористичної операції прийняли на себе десантники зі Львова, – Міноборони

21:10 23 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це заявив у середу виконувач обов’язків міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль.

Виконувач обов’язків міністра оборони України – генерал-полковник Михайло Коваль – заявив сьогодні, 23 квітня, у Львові: «Представники частин, які дислокуються на теренах Львівської області, зараз перебувають у найгарячіших точках на сході нашої держави. Мешканці Львівщини можуть пишатися, що в нас є такі унікальні військовослужбовці».

Відтак Михайло Коваль подякував командуванню двох вертолітних бригад – з Нового Калинова та Бродів, а також десантникам 80-ої окремої аеромобільної бригади і керівництву 24-ої механізованої бригади, зазначивши: «Вони мужньо і достойно виконують покладене на них завдання». Про це інформує у середу «Львівський портал».

Натомість «Zaxid.net» повідомляє: «Перший бій під Слов’янськом Донецької області, який відбувся під час антитерористичної операції, прийняли на себе львів’яни 80-го окремого аеромобільного полку. Про це виконувач обов’язків міністра оборони України Михайло Коваль заявив 23 квітня під час перебування у Львові. «З 90-х років я не чув такої щільності вогню. Наші військові зіткнулися із дуже підготовленими професіоналами. Невеличкий підрозділ вийшов достойно із бою», – наголосив Коваль».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів