Військові комісаріати Львівщини набирають добровольців до 72-ї Красноградсько-Київської бригади

17:58 1 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сайту прес-служби Львівського обласного військкомату

Про це повідомила в понеділок прес-служба обласного військкомату.

Прес-служба обласного військового комісаріату повідомила сьогодні, 1 вересня, що військкомати Львівщини набирають добровольців до 72-ї окремої гвардійської механізованої Красноградсько-Київської бригади, місце пеостійної дислокації якої – Біла Церква. У повідомленні також зазначено:

«Увага! Сьогодні над нашою державою нависла серйозна загроза територіальній цілісності та суверенності. Тому країна вкрай потребує добровольців, які вірять у світле майбутнє України та готові стати на захист її кордонів.

На сьогоднішній день у військкоматах Львівщини здійснюється набір добровольців для проходження військової служби у механізованих та танкових підрозділах білоцерківської окремої механізованої бригади. На даному етапі найбільш потрібними є військовозобов’язані з такими військово-обліковими спеціальностями: командири відділень, навідники-оператори БМП-2, командири гармат, навідники, механіки-водії тощо.

Всім, хто бажає зі зброєю в руках захищати державний кордон незалежної України, потрібно звернутися до районних військових комісаріатів у Львівській області за місцем реєстрації або за місцем перебування на військовому обліку. Нагадаємо, що захист Батьківщини є конституційним обов’язком кожного громадянина України. Основні вимоги до добровольців – задовільний стан здоров’я, вік до 60 років та бажання обороняти Україну».

Про це повідомили в понеділок у прес-службі обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів