Відчувши безкарність, екстремісти загострюють ситуацію на Донбасі, – ДонОДА

18:55 29 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Прес-служба Донецької облдержадміністрації наголошує, що «дії сепаратистів стають агресивнішими напередодні так званого референдуму 11 травня».

Як повідомляють сьогодні, 29 квітня, «Новости Донбасса», прес-служби Донецької ОДА облдержадміністрації наголошує у вівторок: «Напередодні травневих свят і призначеної дати проведення так званого референдуму (11 травня) дії сепаратистів стають агресивнішими і ворожими. Відчувши безкарність, вони посилили свої вимоги і проводяться акції. Зокрема, посилився тиск представників агресивних сепаратистів на керівників міст і районів з метою зобов'язати їх до організації проведення референдуму. Також у екстремістів викликає агресію українська символіка, зростає непримиренність по відношенню до людей, позиція яких відрізняється від принципів сепаратизму».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у Донецьку міліціонери розступилися перед погромниками маршу за єдність України, натомість слідчий заявив: «Скоро тут буде Росія», своєю чергою, в Луганську міліціонери пообіцяли стріляти в спини Внутрішнім військам.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів