Від «міністра оборони ДНР» Гіркіна втекли «казакі» й він закликає Росію підтримати його «по-справжньому»

21:00 21 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Цей диверсант із Москви скаржиться також у понеділок, що українці створили боєздатну армію.

Телеканал «Espreso.tv» інформує сьогодні, 21 липня, в повідомленні «Гіркін: Наступ «укрів» триває по всіх фронтах»:

«Один із головних терористів Ігор Гіркін на прізвисько Стрєлок повідомляє про наступ української армії та закликає Росію захистити росіян Донбасу Про це він пише на форумі «Аntikvariat.ru» під ніком Котич.

«Важкі бої йдуть в районі Лисичанська та Попасної. Мозговий поки тримається. На Сіверському Дінці підрозділ «Лома» (підпорядкований Мозговому, у складі ополчення ДНР) утопив вогнем 2 понтона при спробі противника навести переправу», – зазначив Гіркін.

За його словами, козаки Козіцина, які мали «підсилювати» гарнізон, очікувано втекли: «Залишилися тільки місцеві ополченці і додані їм сили від нашої бригади. Поповнив їх «слов'янами» і протитанковим озброєнням». Він також додав, що українська армія увірвалася 15-ю танками в Дебальцеве.

«Бій з Нацгвардією йде безпосередньо в Дзержинську. Наступ «укрів» триває по всіх фронтах, в тому числі під Луганськом. Настає час, коли Росії необхідно, нарешті, прийняти остаточне рішення: чи підтримає вона по-справжньому росіян Донбасу, або «здасть» їх остаточно і безповоротно. На все інше час вже втрачено», – бідкається Гіркін.

«Три місяці бездіяльності дозволили противнику наростити сили і створити боєздатну армію. Принаймні, достатньо боєздатну, щоб знищувати танками і артилерією малочисельні і напівозброєні загони ополченців», – додав терорист».

Як інформував «Щоденний Львів», бойовики провокують «миротворче» вторгнення Росії обстрілом її території.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів