Від «командувача сил ДНР» Гіркіна-«Стрєлка» втекли його терористи-«казакі»

18:45 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: abos.ru

Цей російський диверсант поскаржився в п’ятницю в своєму блозі: «Якого біса сотні «донських і кубанських героїв» прибули сюди взагалі?».

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 6 червня, в повідомленні «Стрєлок» поскаржився, що «казакі» драпають з зони АТО

«Із зони проведення АТО у Донецькій області втекли практично всі місцеві і російські «казакі». Про це повідомляє «Еспресо.TV» із посиланням на «Главком».

«З Краснолиманського напрямку ще позавчора втекли практично у повному складі всі «славні козаки» (як місцеві, так і російські). Вночі наказав командиру Краснолиманської роти «Яремі» повернутися на позиції.

«Козачий генерал» (який з Лиману добіг аж до Антрацита – до іншого героя – «козачого генералу» Козіціна) мого наказу не виконав. Замість себе надіслав аж 10 людей, які відмовилися копати окопи і заявили, що взагалі прибули тільки для «супроводу біженців в Антрацит».

На хрєна вони потрібні «такі красиві»? Паніку підіймати?», – написав сьогодні у своєму блозі російський терорист Ігор Гіркин («Стрєлок»).

«Наш командир загону їх відразу назад в тил й відправив – надій на них ні на гріш, тільки паніку здатні підняти... Самі позиції утримаємо.

Сил достатньо. Ось тільки якого біса сотні «донських і кубанських героїв» прибули сюди взагалі?

Що вони захищають в Антрациті? З ким воюють? З місцевим поголів'ям курей і цистернами горілки?

Нічого не змінилося за 20 з гаком років у нашому «відродженому козлячестві». Ряджені покидьки і мародери як правили в ньому бал, так і продовжують», – додав він.

Нагадаємо, що у результаті наступальної фази АТО, північ Луганщини та Красний Лиман повністю зачищено від терористів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів