Верховна Рада включила до порядку денного законопроекти щодо Донбасу

13:00 5 жовтня 2017 р.

За включення до порядку денного законопроектів про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях №7163 і №7163-2 на пленарному засіданні в четвер проголосували 232 народних депутати.

Верховна Рада включила до порядку денного сесії президентські та альтернативні законопроекти про реінтеграцію Донбасу і щодо продовження особливого порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей. За включення до порядку денного законопроектів про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях №7163 і №7163-2 на пленарному засіданні в четвер проголосували 232 народних депутати. За включення до порядку денного сесії законопроекту про особливості здійснення місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей, який подовжує попередній закон на один рік №7164 і альтернативного проекту закону №7164-1 проголосувало 253 нардепів.

Як зазначив голова Верховної Ради Андрій Парубій, ці законопроекти депутати розглянуть у четвер, 5 жовтня під другій половині дня. Про це повідомили сьогодні, 5 жовтня, в інтернет-виданні «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України передав парламенту законопроект про реінтеграцію Донбасу, який передбачає визнання Російської Федерації державою-агресором, визначає території, які визнаються тимчасово окупованими та визначає Мінські домовленості як пріоритетні під час здійснення заходів щодо відновлення територіальної цілісності України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів