Ведучій «Євромайдану Львів» не дозволили виступати на ньому

23:56 4 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sofiya.fedyna

Як пояснила Софія Федина – тому що не погодилася на умову його координаторів «говорити те, що треба».

Про це доцент кафедри міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка й відома співачка Софія Федина написала на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook». Відтак наведемо її повідомлення з цього приводу повністю:

«Шановне товариство! З прикрістю мушу повідомити, що коли сьогодні після поїздки до Києва на Майдан я прийшла на Євромайдан Львова вести віче, мені повідомили, що мікрофон мені не дадуть, і вести віче я не буду.

Як мені пояснили, це консолідована позиція т.зв. координаторів студентського Євромайдану, бо я себе на сцені піарю, заробляю політичні бали, роблю собі рекламу, і поїхавши на майдан в Київ, кинула майдан львівський (хоч про поїзду я повідомила заздалегідь). Загалом, подібні нападки траплялися вже давно.

Під кінець розмови мені зауважили, що я можу вести, але зі студентами на пару, і говорити ТЕ, ЩО ТРЕБА... Тому, вибачаюся перед громадою, але мушу дистанціюватися від ведення віче...

Але знайте, що я з вами, на майдані, що у потрібний момент я завжди буду готова стати до роботи... А сьогодні прошу Вас бути на майданах, у Львові, у Києві, там, де ви живете, бо організаційні проблеми відійдуть з часом на задній план, а в нас є велика спільна мета – безбандитська Україна. Наша перемога вже близько, треба ще тільки трошки дотиснути!!!».

Схоже, й на львівському Євромайдані не уникли одвічної шкідливої вітчизняної традиції, про яку складено народну приказку «Де три українці – там два гетьмани».

«ЩЛ» уже інформував про цей скандал у повідомленні «Сцену «Євромайдану Львів» захопили друзі регіоналів? – «Спротив».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів