В Одесі на всіх округах висуваються кандидатури з маргінальної Партії регіонів, – експерт (відео)

15:36 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

Про це під час відеомоста між Львовом і Одесою на тему: «Як вибори до Верховної Ради 26 жовтня 2014 року вплинуть на суспільно-політичні настрої Одеської і Львівської областей», який відбувається в рамках громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу, повідомив політичний експерт з Одеси Геннадій Чижов.


Відео: Львівський прес-клуб

За його словами, Одеський регіон дуже насторожено зустрів початок виборчої кампанії. Незважаючи на те, що в Одесі зареєструвалося чи не найбільше мажоритарників  - 32 особи, це все старі та набридлі всім обличчя.
- Одеса не отримала нову політичну еліту. Ми зіткнулися з тим, що на всіх округах висуваються старі кандидатури з маргінальної Партії регіонів,  -  констатує Геннадій Чижов.
Так, в Одесі є деякі політики, які за своє політичне життя вже встигли змінити 10 партій. І зараз йдуть до парламенту складі «Сильної України». 
- Наш регіон залишається кладовищем політичних трупів, які все одно реанімовуються в новій політичній іпостасі, - каже політичний експерт.
Тільки в 11округах Одеського регіону йдуть ті самі люди, що й були до того, тільки вже в складі інших політичних партій та під іншими лозунгами, вважає Геннадій Чижов.
За його словами, це все пов’язано з тіньовими грошима. Адже в Одесі найбагатші люди мають великі доходи від контрабанди, тіньових доходів та підкуплених державних  тендерів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів