В Одесі міліціонери кидають у патріотів України світлошумові й газові гранати

17:34 2 травня 2014 р.

На цьому фото бойовик із «георгієвською» стрічкою не приховує пістолет від міліції, якій це байдуже

На цьому фото бойовик із «георгієвською» стрічкою не приховує пістолет від міліції, якій це байдуже
Фото: hromadske.tv

Про це повідомив у п’ятницю громадський активіст Віталій Уманець. За словами свідків зіткнень, у нападників на марш за єдність нашої країни – автомати Калашникова.

Громадський активіст Віталій Уманець повідомляє сьогодні, 2 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Максимум 200 сепаратистів затиснуті зараз в Одесі на вул.Грецькій з різних сторін нашими ультрас, відстрілюються з травматичної зброї, видніється в натовпі російський прапор. Їх охороняють мусора, прикривають щитами, кидають у наших хлопців с/ш та газові гранати. Мусора однозначно на стороні сепарастів, без них у гастролерів не було б жодних шансів».

Натомість УНІАН повідомляє в п'ятницю:

«В Одесі в результаті зіткнень прихильників єдності України і сепаратистів загинула як мінімум одна людина. Як передає кореспондент УНІАН, в центрі Одеси розширилася територія зіткнень. Ними охоплені вулиці Деребасівська, Преображенська в районі Міського саду, Грецька, Буніна, Олександрівській проспект і провулок віце-адмірала Жукова.

Тіло молодої людини лежить на перетині вулиць Деребасівської та Преображенської. Також є кілька десятків потерпілих, зокрема співробітники міліції. 

У сепаратистів в руках – травматична зброя. За словами свідків зіткнень, у них є також автомати Калашникова.

У кількох сепаратистів в руках мачете, у більшості – біти, кийки і «коктейлі Молотова». Один із них запустив «коктейль Молотова» у бік Міського саду.

У центрі Одеси розбиті припарковані автомобілі.

Міліції поки що не вдається відновити порядок. Прихильники єдиної України в основному озброєні тротуарною плиткою. Як щити вони використовують кришки від сміттєвих баків, дорожні знаки і металеві огорожі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів