У Донецьку відмовилася присягати бандформуванню «ДНР» вся кафедра історії національного університету

17:50 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Про це повідомило в п’ятницю інтернет-видання «Новини Донбасу».

Озброєні бойовики терористичного бандформування «ДНР» зайшли сьогодні, 19 вересня, на кафедру історії України Донецького національного університету й оголосили присутнім викладачам, що вона припиняє своє існування. Про це повідомило в п’ятницю інтернет-видання «Новини Донбасу»з посиланням на одного з присутніх у цей час на кафедрі викладачів.

За його словами, разом з озброєними людьми на історичний факультет ДонНУ прибули так званий «народний ректор» університету Сергій Баришніков, самопроголошений «міністр освіти ДНР» Ігор Костенок , а також один з викладачів кафедри політології ДонНУ Кирило Черкашин, озброєний автоматом. Усіх викладачів розігнали, а приміщення кафедри опечатали. Крім того Костенок сповістив про те, що тепер ДонНУ буде філією МДУ.

Також за словами «міністра освіти» «ДНР», Донецький національний університет управління буде філією РДГУ (Російського державного гуманітарного університету). Всім викладачам повідомили про необхідність присяги терористичному бандформуванню «ДНР».

Як повідомляється, всі співробітники кафедри відмовилися від «присяги». Про це пишуть в п’ятницю «Новини Донбасу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів