Управління комунальної власності Львівської міськради запрошує молодь на стажування

17:10 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: studway.com.ua

Основними вимогами стажування в міськраді українського міста у ЛМР вважають вільне володіння англійською чи польською мовами.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 5 березня, «Щоденному Львову»:

«Управління комунальної власності запрошує активних молодих людей стати стажерами Львівської міської ради. Основні вимоги – це вільне володіння англійською чи польською мовами.

Молодим людям дадуть можливість бути залученим до адміністрування сайту управління комунальної власності «mayno.lviv.ua», проявити ініціативу та лідерські якості, навчитись працювати в команді. Особливо звертаємо увагу на те, що стажерам дадуть можливість запропонувати та реалізувати власний проект, набути навиків та здібностей, універсальних знань і практичних вмінь, необхідних для подальшого кар’єрного росту.

«Метою стажування є залучення молоді до навчання та для набуття досвіду в органах місцевого самоврядування на благо громади міста Львова, для формування резерву ініціативних та кваліфікованих спеціалістів», – повідомила Інна Свистун, начальник управління комунальної власності. 

Для того, щоб розпочати стажування у структурі Львівської міської ради, просимо звертатись у відділ кадрів Львівської міської ради за телефоном 297-57-59».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів