Уночі з Росії перекинуто в районі пропускного пункту «Ізварине» до 100 одиниць військової техніки, – РНБО (відео)

12:57 13 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Про це повідомив у неділю речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко


Відео: informator.lg.ua

Як передає сьогодні, 13 липня, кореспондент агенції «УНН» речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН повідомив у неділю на брифінгу: «Уночі в районі селища Ізварине через кордон з боку Росії незаконно пройшла військова техніка у кількості близько 100 одиниць. Авіація АТО завдала удару, втрати уточнюються».

За словами речника, сьогодні близько опівночі терористи завдали масовий артилерійський удар по підрозділах сил АТО в районі населеного пункту Ізварине. Однак, за його словами, завдяки маневруванню та вмілому використані тахнічних засобів захисту українським військовим вдалося уникнути втрат.

«Згодом з’ясувалося, що це був вогонь, яким забезпечувався перехід великих сил найманців з Росії на теритрію України. Приблизно о 1 годині ночі розвідники ЗСУ виявили величезну колону техніки, яка складалася приблизно зі 100 одиниць машин та автомобілів», – сказав він.

А.Лисенко наголосив, що артилерія ЗСУ відкрила вогонь на ураження. «Кількість втрат з боку супротивника уточнюється», – уточнив він.

«З приводу порушення державного кордону ДПСУ надіслала офіційний запит до прикордонної служби ФСБ Росії. На цей час жодної відповіді ми не отримали», – поінформував А.Лисенко».

Як інформував «Щоденний Львів», очевидці повідомляли про вторгнення в Україну великої кількості російської військової техніки, за їхніми словами, вона перекидається по полях в обхід контрольно-пропускного пункту «Ізварине» в Луганській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів