Україну вже «позбавили» на сайті виконкому СНД майже 50-ти тисяч квадратних кілометрів території

15:42 9 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.commediasetset=p.10152512592852870&type=1

На сторінці виконавчого комітету Співдружності незалежних держав вказано майже на 50 тисяч квадратних кілометрів меншу площу нашої країни.

На сайті виконкому Співдружності незалежних держав (СНД) «визнали» анексію Криму та відокремлення від України контрольованих проросійськими бойовиками районів Донбасу. Про це свідчать статистичні дані, наведені на офіційному сайті виконкому СНД, який базується в Білорусі.

Зокрема, на сторінці, що містить інформацію про Україну як державу-члена СНД, вказано площу території України, що майже на 50 тисяч квадратних кілометрів менша від площі України в міжнародно визнаних кордонах. Згідно з даними виконкому СНД, площа України складає 557 528 квадратних кілометрів.

Повідомляючи про це сьогодні, 9 жовтня, інформаційна агенція УНІАН також нагадує: «Площа України в міжнародно визнаних кордонах складає 603 700 квадратних кілометрів. Площа території без анексованого Росією Криму дорівнює 576 604 квадратні кілометри. Проросійські бойовики на сході контролюють приблизно одну третину сумарної території Донецької та Луганської областей (приблизно 18 тисяч квадратних кілометрів). При цьому використана на сайті виконкому СНД карта України не має відхилень від визнаних кордонів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів