Українські військові закріпилися на околицях міста Вуглегірська, про відступ наразі мови немає, – ЗМІ (відео)

23:58 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Макс Левін / «LB.ua»

Генерал ЗСУ Олександр Розмазнін розповів у п’ятницю: «Ніякого котла не існує. Наші блокпости міцно утримують лінію зіткнення. Немає даних про відхід наших підрозділів».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Дебальцеве під обстрілами російських військ і бойовиків стрімко порожніє – повідомив сьогодні, 30 січня, журналіст Руслан Ярмолюк , конкретизуючи при цьому:

«У місті зникає вода, світло, закривають аптеки і крамниці, а люди намагаються виїхати подалі від лінії вогню. Бої точаться усього в 15 км від міста.

Біля Вуглегірська дві роти військових потрапили у засідку й з втратами змушені були відступити. Танкам окупантів наші солдати не змогли нічого протиставити. Не було навіть протитанкових гранат.

Однак бійці закріпилися на околицях міста. Про відступ з Вуглегірська наразі мови нема, як і про котел навколо Дебальцевого.

Генерал Збройних Сил України Олександр Розмазнін розповів: «Я пересуваюся по маршруту Артемівськ-Дебальцеве. Ніякого котла не існує. Наші блокпости міцно утримують лінію зіткнення. Немає даних про відхід наших підрозділів».

Уже відомо, що бойовики готують новий наступ з боку Горлівки, а інший удар намагаються нанести біля Троїцького. Поки атаки наші солдати відбивають, але їм на допомогу потрібні ще люди.

З майже захопленого Вуглегірська окупанти вже стріляють по українським позиціям з минометів. Попри вогонь й постійні атаки, дебальцевський плацдарм війська утримують. Дороги не перерізані, а мости не захоплені».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті «Телевізійної служби новин» телеканалу «1+1».

Як інформував «Щоденний Львів», волонтер Олексій Мочанов повідомив у п’ятницю, що оточені у Вуглегірську потребують негайної допомоги, а народний депутат і командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко – що у Вуглегірську два повністю оточені терористами вогнища оборони, тому він не виключає, що батальйон «Донбас» визволятиме оточених військових у Вуглегірську, якщо командування не почне активних дій, натомість заступник начальника Донецького обласного управління МВС Ілля Ківа повідомив у п’ятницю: «Вуглегірськ ми поки що тримаємо. Зараз готуємо контрзаходи, люди на позиціях, не треба панікувати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів