Українські військові відбили танкову атаку на їх позиції неподалік Маріуполя, втративши одного бійця (відео)

13:30 22 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Прес-офіцер сектора «М» Дмитро Чалий повідомив у неділю, що атаку ворога під Маріуполем відбито, а полк «Азов» – що при цьому поліг один його боєць, ще п'ять – отримали поранення.

«У неділю вранці бойовики спочатку обстріляли з мінометів і танків позиції українських військових в районі н. п. Широкине (поблизу Маріуполя), після чого перейшли в атаку, однак відступили, отримавши відсіч із боку ЗСУ», – повідомив сьогодні, 22 лютого, прес-офіцер сектора «М» Дмитро Чалий інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна».

«Близько сьомої ранку у нас був обстріл з використанням мінометів, АГС, танків і стрілецької зброї. Після цього, близько 10 ранку був мінометний обстріл, після якого почалося вогневе зіткнення. Сили АТО дали гідну відсіч, атаку було відбито», - розповів Дмитро Чалий в неділю вдень.

За його словами, інформації про втрати з української сторони поки що немає. Раніше в прес-центрі АТО інформували, що в ніч на неділю бандформування також намагалися штурмувати українські позиції поблизу Широкине».

Натомість на сторінці полку спеціального призначення «Азов» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 22 лютого:

«ЗА ВЧОРАШНІЙ ДЕНЬ ШИРОКИНЕ АТАКОВАНО 7 РАЗІВ. Два з них – прямі бойові зіткнення на вулицях селища. Помітно посилилася повітряна розвідка «днр».

7:20 – обстріл з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї;

8:20 – обстріл з міномета;

10:00 – обстріл з танка;

10:40 – обстріл з міномета;

19:00 – в селищі сталося пряме бойове зіткнення із застосуванням стрілецької зброї;

22:00 – обстріл із стрілецької зброї. 

У перебігу боїв один військовослужбовець загинув, п'ять отримали поранення.

Над секторм «М» зафіксована активізація повітряної розвідки. Помічені 11 БПЛА «ДНР».

Як інформував «Щоденний Львів», маріонетки Путіна на Донбасі перенесли на 24 лютого відведення важкого озброєння, а наразі – атакують.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів