Українські військові відбили наступи під Дебальцевим і на Луганщині (відео)

20:53 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок: «Отримавши організовану відсіч, відступив».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Сьогодні, 27 січня, найбільш напружена ситуація спостерігається на Дебальцівському напрямку. Російсько-терористичні війська продовжують масовані обстріли позицій українських військових в районах н.п. Дебальцево, Луганське, Нікішине, Попасна, Рідкодуб, Троїцьке, Санжарівка. Наша артилерія веде контрбатарейну боротьбу.

Зранку, поблизу Санжарівки, протягом 4 годин противник вів обстріл одного з опорних пунктів Збройних Сил з танків. О 08.00, поблизу н.п. Рідкодуб, бойовики здійснили невдалу спробу штурму наших позицій.

Згодом, після артпідготовки, незаконні збройні формування знову атакували українських військових. Після 40-хвилинного бою противник, отримавши організовану відсіч, відступив.

Не припиняються обстріли наших позицій на Луганщині. Під вогонь артилерії та мінометів противника потрапили населені пункти Кримьске, Новотошківка, Слав’яносербськ.

У районі Слав’яносербська відбулось бойове зіткнення. Військовослужбовці Збройних Сил відбили наступ.

На Донецькому напрямку з мінометів та артилерії терористи обстріляли Красногоровку й тричі – Новотроїцьке. На Маріупольському напрямку вже вкотре спостерігається затишшя.

Після проведених раніше заходів контрбатарейної боротьби противник знизив свою активність. За сьогодні тут зафіксовано два мінометних обстріли наших позицій в районі н.п. Орловське та артилерійський – в районі Чермалика.

Терористи не припиняють вбивати мирних громадян України. Близько 15.00 в населеному пункті Світлодарськ (Донецька область) бойовики незаконних збройних формувань здійснили черговий терористичний акт – обстріляли міську лікарню. Щонайменше одна людина загинула. В Дебальцево вогнем з «Градів» бандити накрили залізничний вокзал.

Наші військові не втрачають бойового духу та стійко утримують свої позиції. Противник несе втрати у живій силі та техніці. Так, за 26-27 січня знищено: 68 бойовиків (понад 200 поранено), танків – 5, бойових броньованих машин – 8, РСЗВ «Град» – 3; мінометів – 4».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів