Українські військові повністю контролюють міста Слов’янськ і Краматорськ на Донеччині (відео)

12:44 6 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

У цьому запевняє в неділю прес-центр АТО.


Відео: Військове телебачення України

Як повідомляє сьогодні, 6 липня, прес-центр АТО, українські військові повністю контролюють міста Слов’янськ та Краматорськ Донецької області. В повідомленні також мовиться:

«В даних населених пунктах за вказівкою Президента України – Верховного головнокомандувача Збройних Сил України починають відновлювати інфраструктуру, налагодили постачання продуктів харчування, питної води та іншої гуманітарної допомоги місцевим мешканцям. Також розпочався процес пов'язаний з вирішенням проблемних питань щодо надходження коштів на виплати пенсій, степендій, заробітних плат місцевому населенню. 

Банди терористів деморалізовані, але разом з тим продовжують здійснювати підступні напади на українських військових. Так вчора, близько 23.00 поблизу населеного пункту Піски Донецької області, бойовики зі стрілецької зброї обстріляли один з опорних пунктів Збройних Сил України.

У відповідь терористи отримали гідну відсіч. Втрат серед українських військовослужбовців нема. 

Згодом бойовики намагалися ще раз атакувати блокпост сил АТО мінометним вогнем. Але знову безуспішно.

О пів на першу ночі поблизу Маріуполя українські військові в небі помітили 2 безпілотні літальні апарати невідомого походження. Кулеметним вогнем 1 БПЛА було підбито».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів