Українські війська контролюють частину Вуглегірська, – РНБОУ (відео)

14:52 4 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Речник АТО Андрій Лисенко повідомив у середу про ситуацію у Вуглегірську: «За останньою інформацією, частина міста залишалася під контролем бойовиків, на деяких позиціях залишалися наші українські військові, вони їх утримували».

Українські військові тримають під своїм контролем частину міста Вуглегірськ на Донеччині. Про це повідомив сьогодні, 4 лютого, речник АТО Андрій Лисенко. За його словами, бойовики захопили лише частину населеного пункту.

«За останньою інформацією, частина міста залишалася під контролем бойовиків, на деяких позиціях залишалися наші українські військові, вони їх утримували. Крім того, існує вогневе прикриття, яке підтримується нашими артилеристами», – заявив Лисенко під час брифінгу. Також він додав, що цієї ночі бойовики кілька разів атакували позиції бійців АТО, однак всі вони були відбиті.

Про це повідомляється в середу на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Як інформував «Щоденний Львів», у сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Спостерігається накопичення боєприпасів, озброєння, військової техніки та живої сили терористів для повторення спроб наступальних дій на Дебальцевському та Волноваському напрямках».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів