Українські війська знищили два «Гради» рашистів, російські не припиняють обстріли сил АТО

10:50 23 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.comLevMartin

Про це повідомили в суботу в прес-центрі антитерористичної операції й спільнота «Інформаційний Спротив».

Прес-центр АТО інформує сьогодні, 23 серпня, такі «Зміни в оперативній обстановці»:

«За минуло добу продовжився наступ сил АТО. В результаті обстрілів та проведення операцій Збройні Сили України знищили дві установки БМ 21 «Град», два міномети, дві зенітні установки та одну гармату терористів.

Наші війська продовжують бойові дії в районі Новосветловка, Хрящувате, Ілірія, Маломиколаївка. Крім цього, продовжується проведення рейдових дій в напрямку Іловайськ-Зугрес.

Триває оборона кургану Савур-Могила. Наші війська героїчно відбивають всі напади терористів. 

Протягом минулої доби позиції сил АТО були обстріляні неподалік населених пунктів Віргунський Роз’їзд, Маломиколаївка, Василівка, Криничная. Не припиняються обстріли з боку Російської Федерації.

Так, проти наших військ було застосовано потужу установку залпового вогню «Ураган». Обстріл відбувся поблизу населеного пункту Кутейніково».

Прес-центр АТО розповів це сьогодні, 23  серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість спільнота військових фахівців «Інформаційний Спротив» повідомляє в суботу такі її оперативні дані:

«У зоні проведення АТО продовжуються бойові зіткнення в районах населених пунктів Іловайськ, Новосвітлівка, Хрящувате, Маломиколаївка, Іллірія, а також в районі Савур-Могили. Залишається напруженою ситуація в районі Станиці Луганської, де терористи скупчили живу силу та техніку й не припиняють спроб повернути контроль над втраченими позиціями. 

Були обстріляні позиції сил АТО в районах Василівки, Криничного, Вергунських роз'їзду. З боку Росії позиції українських силовиків були обстріляні з РСЗВ БМ-27 «Ураган» в районі н.п.Кутейніково. 

У ході активних дій сили АТО знищили техніку і озброєння противника: 2 установки БМ-21 «Град», 2 зенітні установки, 1 артилерійське знаряддя, 2 міномети».

Про це повідомляється в суботу на сайті «Інформаційний Спротив»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів