Українські війська змусили окупантів на півдні Донеччини перейти до оборони, – ЗМІ (відео)

20:25 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vluki.ru

За даними української військової розвідки, російські частини, які базувалися в Новоазовську, відійшли у глиб підконтрольної території і почали зведення глибоко ешелонованої оборони.


Відео: «Подробиці»

«За даними української військової розвідки, російські частини, які базувалися в Новоазовську, відійшли у глиб підконтрольної території і почали зведення глибоко ешелонованої оборони», – повідомив сьогодні, 27 листопада, кореспондент програми «Подробиці» телеканалу «Інтер» Станіслав Кухарчук. У його сюжеті також зазначено:

«Під Маріуполем перебуває наш кореспондент Станіслав Кухарчук. Станіславе, яка ситуація на підступах до міста?

– Станіславе, яка ситуація на підступах до міста?

– Сьогодні бойовики тричі обстрілювали позиції сил АТО під Маріуполем.

– Чи є постраждалі серед наших військових та мирних жителів – наразі інформації немає.

Але в цілому за останні дні ситуація тут більш-менш стабілізувалась.

За даними української військової розвідки, російські частини, які базувалися в Новоазовську, відійшли у глиб підконтрольної території і почали зведення глибоко ешелонованої оборони. На передній лінії залишилися тільки так зване ополчення та найманці.

«Є інформація, що в районі відповідальності сектора є полігон з підготовки цих найманців і от якраз російські інструктори з числа військовослужбовців їх тренують», – розповідає представник командування сектору «М».

Тим не менш, бойовики постійно ведуть розвідку та закидають у наш тил диверсійно-розвідувальні групи. Зокрема, для боротьби з диверсантами у Маріуполі вже почали формувати батальйон спецпризначення МВС.

У його складі – працівники міліції, які служили в Донецькій області і не зрадили присязі. Сьогодні нам навіть вдалося поспостерігати за їх навчаннями.

«Їм доведеться зіштовхуватися з терористичними загонами, з ДРГ, які на сьогодні активно закидаються в Маріуполь щоб дестабілізувати ситуацію в місті. І тил повинен бути у нас закритий», – каже представник командування сектору «М» Ілля Ківа.

Також невеличкі реформи чекають і на частини збройних сил України, які обороняють Маріуполь».

Про це повідомляється сьогодні, 27 листопада, на сайті програми «Подробиці» телеканалу «Інтер».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів