Українські військові відкинули в Дебальцевому ворога за «поребрик», – журналіст

14:32 1 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Воєнний кореспондент телеканалу «1+1» журналіст Андрій Цаплієнко повідомив у неділю: «Дебальцеве. Хороші новини. На північному сході рашистів вдалося відкинути за поребрик. Але батальйони просять БК».

Воєнний кореспондент телеканалу «1+1» журналіст Андрій Цаплієнко повідомив сьогодні, 1 лютого: «Дебальцеве. Хороші новини. На північному сході рашистів вдалося відкинути за поребрик. Але батальйони просять БК (боєкомплект. – «ЩЛ»). Помилки Вуглегірського блокпосту повторювати не збираються».

Журналіст написав це в неділю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, його колега за фахом із Маріуполя Богдан Мірошніков розповів сьогодні, 1 лютого:

«Вуглегірськ. Місто ЧАСТКОВО під контролем терористів. Усі ключові точки в напрямку Дебальцевого тримають сили АТО. Зараз проводиться спецоперація ЗСУ, деталі якої розголошувати не можна.

У терористів величезні втрати. Морги й лікарні Горлівки, Єнакієвого, Макіївки, Алчевська, Перевальського району забиті трупами.

Ситуація з Вуглегірськом – неоднозначна, сказати зараз щось певне важко. Адже все, що «воєнторг» (Росія. – «ЩЛ») привозив у Горлівку, Єнакієве, Макіївку і Донецьк упродовж останніх двох місяців, зараз спливло під Вуглегірськом.

Пропоную просто почекати 2-3 дні. І в жодному разі не панікувати! Все не так уже й погано, як намагаються показати не тільки російські та терористичні ЗМІ, а й прес-служби деяких добровольчих батальйонів.

Дебальцеве. Ряжені козачки Дрьомова також вирішили завалити трупами Нікішине, як їхні брати по терористичному табору – Вуглегірськ. Усі позиції Дебальцевського плацдарму утримуються силами АТО, ніхто і нічого здавати не збирається.

Оленівка-Докучаєвськ. На даному напрямку противник несе великі втрати, в Оленівці бойовиків практично не залишилося. За Докучаєвськ – ситуація схожа. Як кажуть, заходь – і бери.

Горлівка. «Православні» бойовики продовжують воювати проти проти православних храмів. Вчора, після чергового обстрілу центру, постраждав Богоявленський собор на вул. Гагаріна. Нагадаю, це один з найновіших і найгарніших соборів області. Але і війна проти житлових будинків обороти не збавляє. Прямі влучення на вул. Комсомольській, 44 і Гагаріна, 54 тому підтвердження. Знову «липнева безвихідь». Знову все місто у вогні.

Найголовніше зараз – не ведіться на вкиди, тиражовані кремлівською пропагандою і нашими ура-патріотами! Широкомасштабний «наступ» путінської орди захлинувся ще 22 січня.

Так, Дебальцеве для них має виняткову важливість і несе якийсь сакральний характер. Але наша артилерія, ВДВ, танкісти і всі-всі-всі приготували величезний статевий орган дідуся.

На даний момент «оплаченці» тиражують «наступ» на Світлодарськ. Що я можу сказати? Світлодарське водосховище велике і глибоке. Всім терористам місця вистачить».

Журналіст написав це в неділю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, агенція «Укрінформ» передає:

«У Раді національної безпеки і оборони виключають можливість оточення терористами Дебальцевого Про це заявив заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий, який наголосив:

«Урайоні Дебальцевого точаться бої, але питання про оточення чи перерізання основної комунікації- траси Артемівськ – Дебальцево не стоїть. Ця траса повність знаходиться під нашим контролем. І не тільки ця траса, а й населені пункти, які контролюють проходження там транспорту і необхідного підкріплення для наших військових. Таким чином, ситуація повністю контрольована».

Про це повідомляється в неділю на сайті агенція «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів