Українські війська увійшли до Первомайська, Тореза, Шахтарська й Горлівки (відео)

11:39 28 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Inforesist.org

Про це повідомили в понеділок у штабі Антитерористичного центру.


Відео: Військове телебачення України

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 28 липня, в повідомленні «Сили АТО увійшли до Первомайська, Тореза, Шахтарська та Горлівки»:

«Сили АТО увійшли до чотирьох міст Донбасу та ведуть бої за звільнення їх від сил терористів. Про це «УНН» повідомили у штабі Антитерористичного центру.

«За останньою оперативною інформацією, після нічних атак на певних напрямках сили АТО увійшли до Первомайська, Тореза, Шахтарська та Горлівки. Наразі українські силовики закріпилися на околицях населених пунктів та просуваються вглиб, бої точаться на вулицях міст. Терористи чинять сильний опір.

Артилерія та авіація сил АТО у містах не застосовуються. Завдання – витіснити терористів із міст», – зазначили у штабі АТЦ».

Натомість Інформаційно-аналітичний центр РНБО запевняє в понеділок у повідомленні «Постачання 72-ї механізованої і 79-ї аеромобільної бригад відновлено»:

Ситуація з постачанням продовольством, водою і боєприпасами, в якій опинилися у ході боїв 72-ї механізованої бригада і 79-й аеромобільна бригада, залишається надзвичайно складною. Незважаючи на це, наші військовослужбовці продовжують мужньо тримати оборону.

Штаб АТО раніше вже рапортував про те, що найактуальніша проблема забезпечення обох даних підрозділів ЗС України вирішена. На даний час командування обох бригад відзвітувало про те, що в обидві бригади доправлено необхідний запас продовольства, води, медикаментів і боєприпасів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів