Українські війська повністю звільнили місто Дебальцеве на Донеччині, російські найманці втікають в паніці (відео)

19:20 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comahmenid

Про це повідомляє у вівторок прес-центр АТО.


Відео: «Телеканал новин «24»

Прес-центр АТО інформує  сьогодні, 29 липня, в повідомленні «Російські найманці тікають, в паніці, полишаючи зброю та техніку!»:

«Сьогодні, завдяки успішно проведеній військовій операції, силами АТО було звільнено населений пункт Дебальцеве Донецької області. Нагадаємо, що Дебальцево має велике стратегічне значення, адже є не лише потужним залізничним вузлом України, але й тим містом, що дозволило остаточно розблокувати підрозділи Збройних Сил України, яків оточенні гідно і мужньо стримували атаки загарбників, не дозволяючи бандитам провозити на територію України зброю та боєприпаси. 

Станом на сьогодні, частинам та підрозділам військ АТО надано допомогу в повному обсязі. Забезпечено їх зброєю та боєприпасами. Проведено евакуацію поранених, яким надано кваліфіковану медичну допомогу. 

На даний момент на дорогах встановлено та обладнано додаткові блокпости. Це дозволило укріпити наші позиції, та щільніше звузити кільце навколо Горлівки та Донецька. Таким чином перекривається більшість шляхів для постачання ресурсів загарбникам та бандитам. 

Після зачистки в населеному пункті Дебальцево, підрозділами АТО було виявлено велику кількість техніки, боєприпасів та озброєння. Панічно тікаючи від ударів Збройних Сил України найманці полишають все те, чим так щедро їх обдарували замовники безладу в Україні».

Про це прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 29 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів