Українські війська перейшли в контрнаступ і захопили полонених та велику кількість зброї

21:50 26 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони

Про це повідомляють у вівторок у прес-центрі АТО.

У прес-центрі АТО повідоляють сьогодні, 26 серпня, такі «Зміни в оперативній обстановці»:

«Упродовж дня іде запеклий бій за контроль над населеним пунктом Новосвітлівка. Збройними Силами України відбито напад на позиції поблизу населеного пункту Адріанопіль. Більш того, перейшовши до контрнаступу, військові України захопили полонених та велику кількість зброї. 

Рештки механізованої колони, яку вчора розбили Збройні Сили України, не повернулись до Російської Федерації, а протягом ночі зайняли позиції в районі населених пунктів Маркіно, Щербак, Холодне. І ведуть звідти вогонь по позиціям АТО з застосуванням танків та гаубиць. 

Бійці батальйону «Азов» продовжують атаку. Інформація уточнюється. 

Також триває зачистка населених пунктів Іллірія, Маломиколаївка, Родакове. Основні зусилля сил АТО зосереджені на виконанні завдання з ізоляції кризового району Городище, вздовж державного кордону, Ізварино, Краснодон, Червона Поляна, Красний Луч, Міусинськ, Вахрушево, Петровське, Зимогір’я, Слав’яносербськ, вздовж річки Сіверський Донець, Кримінна, Краснореченське, недопущенні виходу з нього диверсійних розвідувальних груп, з поступовим звуженням кола ізоляції.

Продовжились обстріли позицій сил АТО неподалік населених пунктів Вергунський Роз’їзд, Станічно-Луганське, Макарове, Березове. Також відбулись мінометні обстріли в районі кургану Могила Гостра та Вергунського роз’їзду. Обстріляно з БМ-21 «Град» позиції десантників та піхотинців районі населеного пункту Новосвітловка з напрямку Луганська».

Про це повідомляється сьогодні, 26  серпня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів