Українські силовики знову відбивали напади терористів (відео)

12:30 22 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: aif.ru

Про це повідомляють у неділю ДПСУ, координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук і сайт Артемівська.

Прес-служба Державної прикордонної служби України інформує сьогодні, 22 червня, в повідомленні «У Луганській області продовжились напади з боку сепаратистів»:

«Співробітники Держприкордонслужби продовжують охороняти кордон в умовах ускладнення соціально-політичної обстановки у південно-східних областях України. Так, учора ввечері та сьогодні вночі в Луганській області відбулися напади з боку сепаратистів.  

Зокрема з 22-ї години 21.06.14 до 03.30 у неділю в районі населеного пункту Червонопартизанськ Луганської області  відбулось бойове зіткнення з сепаратистами, які відкрили вогонь з мінометів, РПГ та стрілецької зброї.  В результаті зіткнення підрозділи Держприкордонслужби у взаємодії з Міністерством оборони напад відбили.

Крім того з 03.50 до 04.10 у неділю в районі населеного пункту Бірюкове Луганської області  група сепаратистів здійснила спробу нападу на блокпост, однак  внаслідок допомоги підрозділів Збройних сил України   напад терористів також був відбитий.  Під час зіткнень одного прикордонника поранено». 

Натомість керівник центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти військових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 22 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», у зоні АТО повсюди фіксуються напади терористичних груп на позиції силовиків. Зокрема, за ніч кілька разів був обстріляний аеродром в Краматорську, зайнятий силами АТО. Обстріл проведений з автоматичних гранатометів АГС-17 і стрілецької зброї.

Крім того, були здійснені обстріли трьох блок-постів сил АТО під Слов'янськом. Терористами застосовані міномети, вівся снайперський вогонь. За нашими даними, бойовики отримали з Росії та застосовують новітні російські 12.7-мм снайперські гвинтівки ВССК «Вихлоп».

Також була обстріляна військова частина в Артемівську. Тут також працювали міномети і снайпери терористів.

Всю ніч ішов обстріл блок-поста сил АТО під Червонопартизанському (Луганська обл.). Терористами застосовувалися стрілецька зброя й міномети.

Продовжуються спроби бойовиків відбити у сил АТО позиції у Ямполя і Закотного (Донецька область). Також відзначається активність терористичних груп у прикордонного пункту пропуску «Ізварине».

Сили АТО відкривають вогонь у відповідь, проте в силу оголошеної паузи в операції не переходять до активних дій».

Своєю чергою, сайт Артемівська на Донечиині – «06274» – повідомляє в неділю, що в ніч зі суботи на неділю в цьому місті члени незаконних збройних формувань обстріляли військову частину А2730. Згідно з повідомленням, стрілянина велася з території колишньої 52 мехбригади і з житлових будинків по вулицях Чайковського та Леваневського.

Військовослужбовці частини максимально намагалися убезпечити мешканців багатоповерхівок від ураження вогнем – не застосовуючи стрілянину у відповідь по напрямку житлових будинків, де терористи з'являлися саме на балконах квартир.

«Особливо підло ведуть стрілянину снайпера терористів з дахів будинків військового містечка. Терористи розстрілюють військовослужбовців на блокпостах, відчуваючи безкарність за спинами цивільного населення», – інформує також «06274» Про потерпілих в ході обстрілу не повідомляється.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів