Українські силовики стріляють у відповідь тільки для нейтралізації вогневих точок окупантів (відео)

20:14 20 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Про це повідомили в суботу в прес-центрі керівництва антитерористичною операцією.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі керівництва антитерористичною операцією повідомили сьогодні, 20 вересня такі «Оперативне зведення»:

«Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Ігноруючи режим тимчасового припинення вогню, незаконні збройні формування продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції.

Артилерійських та мінометних обстрілів, а також обстрілів з використанням ракетних систем залпового вогню БМ-21 «Град» зазнали блокпости та опорні пункти розташовані в районах населених пунктів Піски, Рідкодуб, Центральеий, Золоте, Розсипне, Приовражне, Нижня Кринка, що в Донецький області. Ситуація в районі Маріуполя є стабільною, там сили АТО проводять заходи, спрямовані на недопущення втрат серед особового складу. Своєю чергою, сили АТО дотримуються режиму припинення вогню, завдаючи вогневих уражень противнику лише з метою нейтралізації його вогневих точок.

Стан справ щодо підрозділів, розташованих в районі Дебальцевого, знаходиться під контролем командування АТО. Наші воїни продовжують здійснювати ізоляцію кризового району шляхом несення служби на блокпостах та опорних пунктах, проводять заходи з інженерного обладнання державного кордону України».

в прес-центрі керівництва антитерористичною операцією.

Про це повідомили в суботу на сторінці прес-центру керівництва антитерористичною операцією в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів