«Українські солдати відбивають ворожі атаки та уміло обороняються», – прес-центр АТО (відео)

14:45 23 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Укрінформ»

У прес-центрі АТО повідомили також у неділю, що «за день зафіксовано одинадцять випадків відкриття вогню бойовиками», але «українські підрозділи по всьому фронту перебувають у постійній готовності до відбиття атак незаконних збройних формувань та російських найманців».


Відео: «112 Україна»

«Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях залишається напруженою», – повідомляють сьогодні, 23 листопада, в прес-центрі АТО. У повідомленні також конкретизують: 

«Відмічається зменшення інтенсивності артилерійсько-мінометних обстрілів позицій сил АТО. За день зафіксовано одинадцять випадків відкриття вогню бойовиками.

Відтак, активність терористичних угрупувань спостерігається на Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках. Обстрілів збоку бойовиків зазнали населені пункти: Станиця Луганська, Тоненьке, Опитне, Піски, Малоорлівка, Могила-гостра, Майорськ, Нікішене.  Терористи не полишають спроб атакувати аеропорт «Донецьк» та позиції українських військ в районі населеного пункту Піски.

Українські солдати відбивають ворожі атаки та уміло обороняються. На маріупольському напрямку суттєвих змін у тактичній обстановці не має. Українські підрозділи по всьому фронту перебувають у постійній готовності до відбиття атак незаконних збройних формувань та російських найманців».

Про це повідомляється в неділю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів