Українські прикордонники встановлюють на Донбасі блокпости між силами АТО й терористами (відео)

15:24 22 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Як повідомили в середу в прес-службі ДПСУ, вздовж лінії бойових зіткнень в межах Донецької та Луганської областей облаштовують смуги безпеки.


Відео: Державна прикордонна служба України

«На виконання Мирного плану Президента України Державна прикордонна служба здійснює заходи щодо облаштування смуги безпеки вздовж лінії бойових зіткнень в межах Донецької та Луганської областей, а також проведення режимних заходів у контрольованих підрозділами АТО районах», – повідомляють сьогодні, 22 жовтня, в прес-службі ДПСУ. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, на основних автомобільних шляхах облаштовуються контрольні пункти в’їзду/виїзду, на яких здійснюється перевірка паспортних документів та огляд транспортних засобів. На ділянках між такими пунктами контролю прикордонні наряди здійснюють патрулювання з метою виявлення розвідувально-диверсійних груп.

Також прикордонниками налагоджена гнучка взаємодія із підрозділами ЗС України та правоохоронними органами. Заходи, що вживаються Держприкордонслужбою, є тимчасовими та вимушеними і мають за мету убезпечити громадян України, що проживають на територіях прилеглих до зони конфлікту від дій незаконних збройних формувань та іншої протиправної діяльності».

Про це повідомляється в середу на сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів