Українська армія увійшла до Сіверськодонецька й Лисичанська (відео)

16:27 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Про це повідомляють у вівторок прес-служба Президента й очевидці.


Відео: «Телеканал новин «24»

Прес-служба Президента України інформує сьогодні, 22 липня, в повідомленні «Збройні сили України увійшли у Сіверськодонецьк»:

2Збройні сили України увійшли до міста Сіверськодонецьк Луганської області та наразі звільняють місто від бойовиків. Про це Президенту України доповів начальник Генерального штабу, генерал-лейтенант Віктор Муженко.

За наказом Президента України, Збройні сили забезпечили військових в районі Червонопартизанська продовольством, зокрема, доставлено 300 сухпаїв, 650 л води тощо. Також для захисту кордону доставлено в достатній кількості стрілецькі та артилерійські боєприпаси, що були спрямовані для забезпечення військових найближчих блокпостів в цьому регіоні».

Натомість телеканал «112 Україна» інформує сьогодні, 22 липня, в повідомленні «Українська армія взяла під контроль Лисичанськ, – очевидці»

«Українська армія взяла під контроль Лисичанськ. Про це «112.ua» повідомили очевидці. 

Повідомляється, що на даний момент сили АТО проводять «зачистку» в місті. Згідно з повідомленнями місцевих жителів, бої в місті вже не ведуться, стрільба іноді чутна біля коксохімічного заводу»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів