Україна щодня витрачає на нав'язану їй рашистами неоголошену війну по 70 млн. грн

15:00 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

Про це заявив у четвер у Верховній Раді Президент Петро Порошенко.

«Україна сьогодні витрачає 70 млн грн в день проведення антитерористичної операції», – заявив у четвер Президент України Петро Порошенко, виступаючи у Верховній Раді, відтак підкреслив важливість прийнятих сьогодні законів про зміни до держбюджету і податкового законодавства, які дозволять забезпечити фінансування української армії і відновлення сходу України. Президент також назвав очевидною готовність уряду і парламенту продовжувати спільну роботу.

Повідомляючи про це в четвер, інформаційна агенція УНІАН нагадує, що сьогодні Верховна Рада не підтримала відставку Арсенія Яценюка з посади прем'єр-міністра України та ухвалила запропоновані урядом зміни до Податкового кодексу й держбюджету на 2014 рік. Натомість проект про реформування газотранспортної системи України направлено на повторне друге читання.

Уряд пропонував внести зміни до держбюджету на 2014 рік і збільшити на 11,938 млрд грн видатки на проведення антитерористичної операції, розміщення біженців і відновлення зруйнованих у результаті військових дій міст. Зміни до держбюджету передбачають збільшити доходи держбюджету на 4,889 млрд грн, витрати – на 4,825 млрд грн, при незмінному рівні бюджетного дефіциту і підвищенні держборгу на 21,53% – до 806,962 млрд грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів