Україна може подавати заявку на членство в ЄС (відео)

16:08 17 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Про це йдеться в резолюції Європарламенту «Тиск Росії на країни «Східного партнерства» і дестабілізація східної України», ухваленій на його сесії в четвер.


Відео: ТСН.ua

Україна та інші країни «Східного партнерства» мають європейську перспективу і можуть подавати заявки на членство у Європейському Союзі в разі дотримання ними принципів демократії. Як передає власний кореспондент УНІАН у Брюсселі, про це йдеться у резолюції Європарламенту «Тиск Росії на країни «Східного партнерства» і дестабілізація східної України», ухваленій під час сесії у Страсбурзі. 

Дослівно ж про це мовиться у ній так: «(Європарламент) підкреслює, що угоди про асоціацію з Україною та іншими країнами «Східного партнерства» не є кінцевим пунктом у відносинах з ЄС, і зазначає, що у відповідності до статті 49 Договору про ЄС, Грузія, Молдова та Україна, як і будь-яка інша європейська держава, мають європейську перспективу і можуть подавати заявки про прийом у члени ЄС за умов дотримання принципів демократії, поваги основних свобод та прав люлини, прав меншин та гарантування верховенства права».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів