Угоду про створення у Верховній Раді України парламентської коаліції підписано (відео)

13:40 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевнив у п'ятницю: «Коаліційна угода сьогодні буде оприлюднена і всі з нею зможуть ознайомитись».


Відео: «112 Україна»

Учасники майбутньої коаліції у новообраному парламенті – представники Блоку Петра Порошенка, «Народного фронту», «Самопомочі», «Радикальної партії Олега Ляшка» та «Батьківщини» – публічно підписали сьогодні, 21 листопада, угоду про створення коаліції. А мвіце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив у п'ятницю після підписання угоди: «Те, що підписання угоди відбувається у річницю Майдану є знаковим. Ми зобов'язані виправдати сподівання людей, які стояли на Майдані».

Він також зауважив, що створена коаліція з п'яти політичних сил здатна брати на себе відповідальність і виправдає довіру виборців, а також запевнив: «Коаліційна угода сьогодні буде оприлюднена і всі з нею зможуть ознайомитись».

Своєю чергою, представник «Самопомочі» Оксана Сероїд повідомила, що коаліційна угода буде оприлюднена на сайтах політичних партій. Про це повідомляє в п’ятницю агенція «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів