У жовтні Янукович переміг би і Тимошенко, і Кличка, і Яценюка

12:16 21 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Рейтинги Януковича і Кличка - вищі за партійні, а Тягнибока і Симоненка - нижчі.

Якби вибори Президента України відбулися на початку жовтня, то участь у них взяли би близько 73% виборців. Найвищий рівень мобілізації фіксується на Заході (близько 80%), найнижчий – на Донбасі та Півдні країни (близько 50%).

Якби у виборах Президента України у жовтні цього року брала участь Ю.Тимошенко, то В.Януковича підтримали б 24% опитаних (серед тих, хто взяв би учать у виборах), 21% – Ю.Тимошенко, 19% – В.Кличка, 7% – П.Симоненка, 6% – О.Тягнибока, 2% – П.Порошенка. Інших кандидатів підтримали би близько 5% виборців, не підтримали б жодного – близько 4%, не визначились із вибором – 11%.

У разі якщо Ю.Тимошенко не братиме участі у виборах (а А.Яценюк братиме), то В.Януковича підтримали б 24% опитаних, 20% – В.Кличка, 17% – А.Яценюка. Крім того, по 7% підтримали би О.Тягнибока та П.Симоненка, 3% – П.Порошенка. Інших кандидатів підтримали би близько 5% виборців, не підтримали б жодного – близько 5%, не визначились із вибором – 12%.

В.Янукович є одноосібним лідером симпатій на Донбасі, Півдні та Сході країни. А Ю.Тимошенко лідирує на Заході, в Центрі та на Півночі, де мало чим поступається їй В.Кличко, а на Сході Кличко навіть має вищу підтримку за лідера "Батьківщини".

Якщо Ю.Тимошенко не братиме участь у виборах, то лідерство на Заході та на Півночі переходить до В.Кличка, якому дещо поступається А.Яценюк.

Найбільше «невизначених» – на Донбасі (17%) та Півдні (15%).

Рейтинг В.Януковича є вищим за рейтинг Партії регіонів, найбільш виразно – на Донбасі.
Так само рейтинг В.Кличка переважає рейтинг УДАРу. А ось рейтинги "Свободи" та КПУ вищі за рейтинги їхніх лідерів. 

Такі результати останнього соціологічного дослідження, оприлюдненого сьогодні, яке провела група "Рейтинг" на невідомо чиє замовлення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів