У Вуглегірську – два повністю оточені терористами вогнища оборони, – нардеп-комбат (відео)

20:44 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ICTV

Народний депутат і командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко не виключає, що батальйон «Донбас» визволятиме оточених військових у Вуглегірську, якщо командування не почне активних дій.


Відео: «Espreso.tv»

Народний депутат і командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко не виключає, що батальйон «Донбас» визволятиме оточених військових у Вуглегірську, якщо командування не почне активних дій. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Еспресо.TV». Нардеп-комбат повідомиа також:

«Моє завдання: щоб не поширювалася паніка або того гірше – «урапатріотична» маячня. Я беру відповідальність за кожне слово, яке пишу. Вуглегірськ зараз зайнятий терористами. Всі розповіді про наш контролі над містом – маячня.

Там знаходиться два вогнища оборони, вони повністю оточені терористами. Хлопці тримаються – це батальйон «Світязь» та другий підрозділ, який я називати не буду».

Семенченко підкреслив, що всі бравурні розповіді терориста Захарченка про котел – брехня. За словами парламентаря, Дебальцеве атакують із трьох боків, зокрема працюють міномети.

«Перебувати понад 10 хвилин на вулиці неможливо – починається артобстріл. Батальйон «Донбас» зачистив околиці міста і встановив контакти з хлопцями, які оточені. Ініціатива командування поки відсутня. Ситуація досить контрольована. Жодних загроз оточень, «котлів», ні, поки ми живі», – повідомив Семенченко. 

Також він наголосив, що батальйон «Донбас» визволятиме оточених військових у Вуглегірську, якщо командування не почне активних дій. «Рішучі дії від командування не завадили б, але у випадку, якщо їх не буде – ми візьмемо ініціативу на себе», – зазначив командир батальйону «Донбас».

Про це повідомляється в п'ятницю на сайті телеканалу «Еспресо.TV».

Як інформував «Щоденний Львів», волонтер Олексій Мочанов повідомив у п’ятницю, що оточені у Вуглегірську потребують негайної допомоги.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів