У Верховній Раді створено міжфракційне депутатське антикомуністичне об'єднання

13:05 28 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: gk-press.if.ua

Його назва – «В Європу без тоталітарної спадщини».

Про це повідомляє сьогодні, 28 жовтня, «Комерсант-Україна». «Мета нашого об'єднання – ініціювати всеукраїнський референдум про заборону діяльності Комуністичної партії, це слід було зробити давно! Ми будемо вести переговори з різними партіями і громадськими організаціями, які мають осередки на місцях, щоб проводити роботу з підготовки до референдуму», – прокоментував виданню голова міжфракційного об'єднання народний депутат від партії «УДАР» Едуард Гурвіц.

Терміни проведення референдуму, а також питання, яке буде винесений на обговорення, Гурвіц уточнювати не став, пообіцявши, що це питання «не затягнуть на рік». Натомість розповів наступне: «В об'єднання увійшов 21 депутат – це представники фракцій УДАР, «Батьківщина», Партії регіонів та позафракційні депутати. Фракції «Свобода» не сподобалася назва об'єднання. Списки були відкриті, і поставити підписи могли всі охочі».

«Комерсант-Україна» інформує також, що представники фракції «Свобода», у виборчій програмі якої передбачено заборону діяльності Компартії, повідомили, що до них із пропозицією брати участь в об'єднанні не зверталися.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів