У трьох виборчих округах на Львівщині доведеться проголосувати ще раз

11:30 28 грудня 2016 р.

8 січня електорат знову визнчатиметься щодо кандидатів у депутати в Мостиському й Кам’янка-Бузькому районах.

Оскільки 18 грудня в трьох одномандатних виборчих округах набрали найбільшу і однакову кількість голосів по два кандидати у депутати об’єднаних територіальних громад, територіальні виборчі комісії прийняли рішення про проведення повторного голосування у цих округах. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.

За його словами, 8 січня 2017 року в одномандатних виборчих округах №7 і №8 відбудеться повторне голосування з виборів депутатів Шегинівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Мостиського району. Натомість в одномандатному виборчому окрузі № 17 повторне голосування з виборів депутатів Жовтанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Кам’янка-Бузького району.

Про це повідомили сьогодні, 28 грудня, на сайті Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували, що під час перших місцевих виборів на Львівщині було обрано 52 депутатів міських рад (усі – партійні висуванці), 14 депутатів селищної ради (п’ятеро з них – самовисуванці) та 71 депутат сільських рад (43 з них– самовисуванці). Також було обрано шістьох місцевих голів, п’ятеро з яких балотувалися шляхом самовисування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів