У терористів бракує сил для повномасштабного наступу, – РНБОУ (відео)

14:50 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко пояснив у п’ятницю: «За правилами військового мистецтва, атакуючий має бути у 4-5 разів сильнішим, ніж того, хто обороняється. Такої переваги у терористів немає. Вся перевага на боці сил АТО».


Відео: «Еспресо.TV».

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив сьогодні, 7 листопада, що наразі повномасштабний наступ з боку терористів та російських військ на сили АТО неможливий. Він пояснив, що для здійснення повномасштабного наступ у терористів не вистачає сил, а також конкретизував: «За правилами військового мистецтва, атакуючий має бути у 4-5 разів сильнішим, ніж того, хто обороняється. Такої переваги у терористів немає. Вся перевага на боці сил АТО».

Його заяву передає в п’ятницю телеканал «Еспресо.TV». Як інформував «Щоденний Львів», навколо зони бойових дій на сході України споруджують 410-кілометрову лінію оборони, координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук заявив у п’ятницю, що масштабне вторгнення в Україну російських військ – запасний варіант Путіна, й що зірвати наступальні плани противника може тільки демонстрація сили з нашого боку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів