У танках і БТРах терористів на сході України – громадяни Росії, – РНБО (відео)

13:36 22 червня 2014 р.

Фото до новини

Про це заявив у неділю речник інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Чеповий.

Інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 22 червня, в повідомленні «РНБО: На Донеччині – танки та БТРи з росіянами, перекинуті з Криму»:

«На Донеччині зафіксували появу 5 танків, БТРів, КамАЗів, які супроводжували 140 осіб, частина з них – громадяни РФ, техніка потрапила на Донеччину з Криму. Про це заявив речник інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий  під час брифінгу», –повідомили в ефірі «5 каналу».

За його словами, техніка була помічена у с.Дмитрівка на Донеччині. Окрім того терористи обстріляли колону прикордонників на Луганщині,  одну людину поранено.

Як зазначив Чеповий, бойове зіткнення відбулося в ніч на 22 червня на Луганщині біля с. Червонопартизанськ. «Терористи першими відкрили вогонь з мінометів, РПГ та стрілецької зброї. Напад було відбито. Один прикордонник поранений», – зазначив Чеповий.

Також він зазначив, що за останню добу було обстріляно 7 українських блок-постів. За словами Чепового, час припинення вогню терористи використовують для того, щоб облаштувати свої  нові бази  та опорні пункти.

«Терористи облаштовують нові бази для дислокації, опорні пункти в Луганській і Донецькій областях», – додав речник РНБО.

Окрім того повідомляється про обстріли мирного населення бойовиками, які перевдягнуті у форму українських військових. Зокрема, такі обстріли трапляються у Слов'янську, Краматорську та на Луганщині.

Також Чеповий заявив, що українсько-російський кордон перекрито і ніяка військова техніка не може його перетнути ні з одного, ні з іншого боку. При цьому кордон періодично обстрілюється, щоб «через нього не могли перейти зловмисники».

«Інформація за останні 2 доби підтверджує, що ніяка техніка ні в одну, ні в іншу сторону, навіть при спробі прориву, не пройшла», – заявив Чеповий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів